Intrebari


Cum functioneaza LadyagrA ?

LadyagrA este o formula de extracte din plante sub forma de tablete. Stimulentele sporesc reactiile sexuale si orgasmul, intensifica libidoul si stabilizeaza sistemul hormonal.

LadyagrA e un produs sigur ?

100% natural. Nu exista contraindicatii sau efecte secundare, o alternativa sanatoasa pentru imbunatirea vietii sexuale.

Rezultatele sunt imediate ?

Cele mai multe femei vor observa o crestere a sensibilitatii imediat. Reactiile se vor imbunatati odata cu folosirea pe o perioada de timp si astfel vei obtine cele mai multe rezultate.

Apetitul sexual este diminuat, ma poate ajuta Ladyagra ?

Da. Puteti experimenta placerea unei vieti sexuale perfecte si o buna functionare a aparatului genital.

Pastilele creaza dependenta ?

Nu dau dependenta. Sunt naturale, din plante si au efect cateva ore, dupa administrare.

Coletul este impachetat discret ?

Da. toate coletele sunt impachetate in cutii de carton maron, pe care vor fi inscriptionate numai datele d-voastra, fara a zse face referire la continut.

Sotia mea avea un libidou extraordinar si era mai sensibila la stimuli, dar acest lucru s-a schimbat odata cu trecerea timpului. Poate Ladyagra sa o ajute ?

Majoritatea femeilor, trec prin mai multe schimbari hormonale, ce pot afecta viata sexuala. LadyagrA ii reda intensitatea sexuala si ii poate oferi mult mai mult decat a avut parte vreodata.

Toata viata mea am crezut ca viata mea sexuala este buna, dar acum este prima data cand am experimentat sexul total. M-am simtit incredibil, minte, corp, orgasm...incredibil....multumesc LadyagrA. Gina, 41 de ani

Citeste parerile clientilor nostri