Intrebari


Cum functioneaza LadyagrA ?

LadyagrA este o formula de extracte din plante sub forma de tablete. Stimulentele sporesc reactiile sexuale si orgasmul, intensifica libidoul si stabilizeaza sistemul hormonal.

LadyagrA e un produs sigur ?

100% natural. Nu exista contraindicatii sau efecte secundare, o alternativa sanatoasa pentru imbunatirea vietii sexuale.

Rezultatele sunt imediate ?

Cele mai multe femei vor observa o crestere a sensibilitatii imediat. Reactiile se vor imbunatati odata cu folosirea pe o perioada de timp si astfel vei obtine cele mai multe rezultate.

Apetitul sexual este diminuat, ma poate ajuta Ladyagra ?

Da. Puteti experimenta placerea unei vieti sexuale perfecte si o buna functionare a aparatului genital.

Pastilele creaza dependenta ?

Nu dau dependenta. Sunt naturale, din plante si au efect cateva ore, dupa administrare.

Coletul este impachetat discret ?

Da. toate coletele sunt impachetate in cutii de carton maron, pe care vor fi inscriptionate numai datele d-voastra, fara a zse face referire la continut.

Sotia mea avea un libidou extraordinar si era mai sensibila la stimuli, dar acest lucru s-a schimbat odata cu trecerea timpului. Poate Ladyagra sa o ajute ?

Majoritatea femeilor, trec prin mai multe schimbari hormonale, ce pot afecta viata sexuala. LadyagrA ii reda intensitatea sexuala si ii poate oferi mult mai mult decat a avut parte vreodata.

Toata viata mea am crezut ca viata mea sexuala este buna, dar acum este prima data cand am experimentat sexul total. M-am simtit incredibil, minte, corp, orgasm...incredibil....multumesc LadyagrA. Gina, 41 de ani

Citeste parerile clientilor nostriSpray Pentru Erectii Ero Active Powerspray Men 50 ml www.DepozitulDeSex.ro
SEX SHOP
Active Power Spray Men este un spray care are rolul de a imbunatati viata sexuala a barbatilor de pretutindeni. Indiferent ca s...