Opinii clienti

Gina, 41 de ani Toata viata mea am crezut ca viata mea sexuala este buna, dar acum este prima data cand am experimentat sexul total. M-am simtit incredibil, minte, corp, orgasm...incredibil....multumesc LadyagrA.

Gabriela, 36 de ani Prietenul meu adora sa ma vada in extaz. El a cumparat LadyagrA sa ma duca dincolo de limite... si functioneaza !

Valy Ce diferenta. Inainte foloseam diverse scuze ca sa evit sexul. Din moment ce am inceput sa folosesc LadyagrA, vreau sex tot timpul, ma gandedsc la el tot timpul. Sotul meu e incantat ca acum eu sunt cea care initiaza totul.

Marinela, 27 de ani Intotdeauna am considerat ca sunt o buna iubita si deschisa la tot . Dar am descoperit ca sexul este mult mai mult de atat. Senzatiile sunt atat de intense si fusioneaza nu doar la nivel fizic ci in intregime. Este minunat...

Claudia, 37 de ani Dupa 2 copii, viata mea sexuala era ca si inexistenta. Acum facem dragoste tot timpul. LadyagrA mi-a schimbat viata si mi-a salvat casnicia.

D.G. Si mie mi s-a intamplat la fel. Sotul meu era suparat ce nu mai vroiam sa face dragoste. Acum facem dragoste foarte des, si a revenit si chimia dintre noi. Flirtam si ne jucam, ca la inceputul relatiei.. Fara indoiala Ladyagra mi-a dat cele mai tari partide pe care le-am avut vreodata. De ce nu am aflat de ele mai devreme ?

Anonima Inainte de a lua pastilele, ma gandeam ca orgasmele multiple sunt un mit, m-am inselat, acum orgasmul dureaza foarte mult timp si e foarte intens. Ador pastilele astea, la fel si prietenul meu.

Carmen T. Cand am comandat prima data LadyagrA, nu as fi spus niciodata la nimeni ca folosesc astfel de produse. Dar, odata ce am aflat cat de incredibil e, am avut curaj sa le spun prietenelor mele despre asta. Acum toate imi multumesc. As recomanda la toata lumea.

Larissa Va multumesc din suflet pentru acest produs miniunat. Nu voi mai spune niciodata ca sunt prea in varsta pentru a avea parte de pasiune.

Toata viata mea am crezut ca viata mea sexuala este buna, dar acum este prima data cand am experimentat sexul total. M-am simtit incredibil, minte, corp, orgasm...incredibil....multumesc LadyagrA. Gina, 41 de ani

Citeste parerile clientilor nostriCrema Pentru Stramtarea Zonei Intime 30ml www.DepozitulDeSex.ro
SEX SHOP
Crema Pentru Stramtarea Zonei Intime reda elasticitatea peretilor genitali, conferind senzatia de tinerete si stramtete. Compon...