Securitate si confidentialitate

Livrare discreta

Va vom trimite flaconul/flacoanele de pastile in niste cutii destul de solide care vor ajunge nevatamate la dumneavoastra, prin posta sau curier rapid. Cutia este simpla, de culoare maro, iar pe aceasta vor fi inscriptionate numai numele si adresa dumneavoastra si datele firmei noastre. Toate acestea, pe o simpla eticheta atasata pe cutia de carton.

Facturare discreta

Facturarea este complet discreta. Pe factura veti gasi scrise toate datele dumneavoastra si ale firmei noastre, insa aceasta factura o veti gasi in coletul trimis de noi. De asemenea, in aceeasi cutie de carton veti gasi si atat certificatul de notificare ce atesta produsul nostru cat si prospectul Vimax.

Confidentialitate garantata

Firma noastra ia foarte in serios intimitatea dumneavoastra. Noi nu vom oferi nimanui datele dumneavoastra, indiferent de situatie. Folosim o tehnologie sigura pentru ca nimeni sa nu patrunda in baza noastra de date, pentru a proteja informatiile dumneavoastra, datele personale. Va asiguram ca avem o politica de confidentialitate foarte puternica.

Confidentialitate garantata

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Deniro Media s.r.l. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Deniro Media s.r.l. informatii si servicii de cea mai buna calitate

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii serviciilor puse la dispozitie de firma noastra.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi aceste servicii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice, la cerere, pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin email sau prin posta pe adresa sos Dobroesti nr 7 Bloc 2 Ap 3 Sector 2 Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Toata viata mea am crezut ca viata mea sexuala este buna, dar acum este prima data cand am experimentat sexul total. M-am simtit incredibil, minte, corp, orgasm...incredibil....multumesc LadyagrA. Gina, 41 de ani

Citeste parerile clientilor nostriSecretul Clitorisului Incantator De La Shunga 30ml www.DepozitulDeSex.ro
SEX SHOP ONLINE
Secret Garden este un o crema de lux exceptionala cu puternic efect de stimulare a placerii intime feminine.